Skandinaviens ledande expert på stresshantering och avslappning, andlig författare.

Ullis har 30 års erfarenhet av hälsa och personlig utveckling och lär ut hur man kan läka stress. Hon erbjuder skräddarsydda och mycket effektiva program samt verktyg för att minska stress, slappna av och nå en viktig kontemplativ plats i livet.
Ullis ägnar sig åt att dela med sig till andra av de lärdomar hon har lärt sig genom att övervinna extrema perioder i sitt eget liv. Den äkta rikedom i hennes läror är baserad på hennes passion för livet och människor, samt hennes förstahandsupplevelse av motgångar.
Ullis kan dra nytta av en rik karriär där hon varit sjukgymnast, förskollärare samt personlig tränare. Dessutom har Ullis varit aerobicsinstruktör, yogalärare och yogaterapeut. Hennes expertis inom yoga ledde till att hon utvecklades till en yogamentor som specialiserar sig på medveten andning, andlig/ själsmässig coach och pedagog. På det personliga planet genomgick hon en massiv utmattningssymtom, följt av depression, sömnstörningar och en period av självmords tankar.

Övervinnande motgångar, har Ullis setts i olika program på nationell TV, blivit intervjuad i över 50 podcaster och flera tidningsartiklar. Hon är en offentlig talare, en workshop-ledare för Nordeuropas största festivaler och en av experterna på en prominent svensk plattform för experter – Experts-ABLE.

“Ullis är en varm och mycket kompetent kvinna med hjärtöppnande medkänsla och kunskap. Hon möter dig där du är och erbjuder stor vägledning för att hjälpa dig förbättra din hälsa och ditt liv, både känslomässigt, mentalt och fysiskt. Jag kan starkt rekommendera Ullis Karlsson.”
Ulrika Dahlin

NLP- och Hypnoscoach, Företagare.

Skräddarsydda program

Arbetar du långa timmar och känner dig kroniskt trött? Påverkar arbetspressen din prestation? Börjar det kännas svårt att motivera dig själv? Känner du att risken för utbrändhet är på riktigt? Kärnan i Ulrikas arbete är att öka medvetenheten och guida dig in i ditt hjärta.

Ullis är hängiven att dela med sig av de lärdomar hon har fått från att övervinna extremt svåra perioder i sitt eget liv. Det autentiska värdet i hennes läror är baserat på hennes passion för livet och människor och hennes förstahandserfarenhet av motgångar.

Flöde & Gnista för par

Många par har problem med att hantera sin energi, både individuellt och tillsammans. Andra har brist på kontakt och intimitet. Vissa kan medvetet – eller omedvetet – vara stressade och ha förlorat flödet och gnistan i sitt sexliv.

läs mer | boka

 

Intuitiv trauma- och stressavlastning

Du är ren energi, precis som din kropp. Allt är energi. När din energi flyter fritt är du hälsosam, livlig och i flow. Du känner dig bra och livet är lätt att navigera.

läs mer | boka

 

Karma rensning

Föreställ dig att du är helt i linje med din gudomliga och heliga själsblåskopia! Hur skulle ditt liv se ut om du hade full tillgång till din vitala livskraftsenergi? Hur skulle det kännas – och vilka upplevelser skulle du då välja i ditt liv?

läs mer | boka

 

Master Yourself

“Bemästra dig själv” syftar till att vara en medvetande höjning & uppgradering i energi och är en otroligt fin och kraftfull aktivering för att skapa balans i dina energicenter (även kallade chakran), det Feminina/Maskulina, Själens frekvens och mycket mycket mer. Ingen erfarenhet krävs!

läs mer | boka

 

Unik Yogisk konsultation

Du får kunskap, insikter och verktyg för din unika yogapraktik – baserad på filosofin och psykologin inom yoga och ayurveda (en 1000 år gammal traditionell indisk medicin).

läs mer | boka

 

Läs vad några av Ullis kunder har att säga.

Mitt namn är Camilla Ljungberg och jag arbetar som konstnär. För tillfället går jag en 10-veckors kurs i Medicinsk Yoga, och jag har tränat yoga med Ullis i 2 år nu. Innan jag började gå på Ullis klasser hade jag ett mycket lågt självförtroende, jag var väldigt trött och stressad. Jag visste att jag behövde gå vidare i livet men jag visste inte hur. Jag har fått mycket hjälp av Ullis, genom hennes varma vägledning och expertis, genom andningsövningar, Yoga och genom hennes visdomsord. Jag har också haft individuella samtal med Ullis vilket också har hjälpt mig mycket. Mina huvudvärk och min smärta i nacken och ryggen som jag hade ofta, är nästan borta nu. Jag känner mig mycket lugnare i livet och jag har lärt mig att lyssna mer på min kropp och mitt hjärta där jag hittar mina egna svar. Jag är så mycket mer jag nu än tidigare, för detta är jag tacksam. Jag rekommenderar starkt alla med smärta, stress eller med en längtan att vara mer lugn och mer sig själva att komma till, eller att arbeta med Ullis!
Camilla Ljungberg

Artist

Jag har deltagit i Medical Yoga-kurser med Ullis i 5 år. Innan jag träffade Ullis hade jag många panikattacker och ångest, jag kände mig deprimerad och hade svårt att koppla av i kroppen och vara närvarande. Jag hade också problem med magen. Första gången jag kom i kontakt med Ullis var när jag bokade en privat yogisk konsultation med henne. Redan under detta samtal kände jag att hon verkligen förstod min situation, och min känsla var också att hon verkligen ville hjälpa mig. Hon gav mig skräddarsydda enkla yogiska övningar att öva på hemma och detta var mitt första kontakt med yoga. Ullis värme, hennes mjuka energi och hennes vackra lugnande röst tillsammans med alla olika övningar har verkligen läkt mig och gett mig en helt ny perspektiv på livet. Jag känner mig mycket bättre nu för tiden, sedan jag började yoga med Ullis. Jag har högre självkänsla och självvärde, jag känner mig mer säker i mig själv och jag hanterar livet så mycket bättre än någonsin tidigare. Ullis är en absolut fantastisk människa. Hon är alltid så trevlig, mycket omtänksam och omsorgsfull. Hennes personlighet är mycket varm och engagerande och hon är mycket professionell. Hennes röst och hennes undervisning är extraordinära och jag rekommenderar Ullis mycket. Om du får chansen att yoga med Ullis, ta bara tillfället i akt.

Lina Sjönerg

Försäljningsrepresentant med en stor hotellkedja

Mitt namn är Åsa Waak och jag driver mitt eget företag inom områden som välbefinnande, hälsa, anti-stress och livsstil. Jag har känt Ulrika i 4 år och har deltagit i många av hennes yogaklasser. Jag är mycket imponerad över hur hon leder sina sessioner, uppmärksammar och ser till att alla som deltar känner sig inkluderade. Hon är en utmärkt lärare och klassledare och jag kan varmt rekommendera hennes sessioner till alla som funderar på att arbeta med henne eller gå på hennes klasser.

Åsa Waak

Entreprenör, företagsägare, KBT-terapeut och dietexpert på Åsa Waak

Jag har deltagit i Holistisk Yoga och Holistisk Hormonyoga kurser med Ullis i 5 år. Innan jag kom till Ullis led jag mycket av ångest och panikattacker, jag hade också sömnproblem och svårt att koppla av. Dessutom längtade jag efter att bli gravid. Efter att ha deltagit i Ullis yogakurser försvann min ångest och panikattacker gradvis. Efter 5 veckor på Ullis Hormon yoga-kurs blev jag äntligen, efter många års längtan efter en bebis, gravid. Jag är så glad över det. Jag rekommenderar verkligen Ullis och hennes yoga, det är djupt läkande och får mig att känna mig mycket avslappnad.
Ida Kristiansson

Sjuksköterska

Jag hade en vadmuskel som jag hade överansträngt, vilket orsakade mig stor smärta. Jag kom till Ullis för att bli helad. Ullis hjälpte mig genom att hålla handen på vadmuskeln och därmed identifiera att något i resten av min kropp behövde föras ut ur mitt system. Jag minns att hon sa något liknande: “Jag hör någon inom dig som skriker högt.” Nästa dag kände jag mig riktigt nere när jag vaknade, jag avbokade alla mina möten. Stannade hemma. Började meditera och föll i gråt i mer än en timme. Jag var tvungen att släppa mycket sorg som jag höll vid den här punkten. När jag hade gråtit i en timme eller mer, stod jag upp. Och till min förvåning var min vadmuskel inte längre överansträngd, och smärtan var helt borta… Vad hände? Jag har ingen aning. Men det hjälpte. 😊 Vad Ullis gjorde? Jag har ingen aning. Men Ullis behandling hjälpte, det är säkert och jag var glad över det! Och jag behöver inte förstå vad som hände, jag kan starkt rekommendera Ullis och hennes helande förmågor till andra.

Niklas D

Entreprenör och Talare

Mitt namn är Anna-Lena och jag jobbar som löneadministratör på ett amerikanskt företag. Det har nu gått 5 år sedan jag kom i kontakt med Ullis och hennes yoga. Jag blev rekommenderad yoga av min läkare efter att ha känt mig trött och utan energi under en längre tid. Efter att ha känt mig stressad under en period började jag också känna mig orolig och bekymrad. Jag hade svårt att umgås med andra och led av sömnproblem. Jag var alltid trött och kände mig utmattad hela tiden. En vän till mig rekommenderade Ullis och redan efter vårt första telefonsamtal kände jag förtroende för henne. Hon kändes väldigt avslappnad, trygg och säker och hon har många års erfarenhet och kompetens inom detta område. Ullis vet själv hur det känns att inte må bra. Efter dessa 5 år har jag kommit att inse att min andning är av yttersta vikt för mitt välbefinnande. Jag känner mig alltid lugnare, mer avslappnad och trygg efter yoga med Ullis. Jag känner inte längre att jag behöver prestera så mycket som jag brukade och min syn på mig själv och livet är mer avslappnad. Ullis och hennes yoga har gett mig verktyg för att hitta mig själv. Ullis varma närvaro och mjuka röst har hjälpt mig att bli mer avslappnad och lugn i livet. Att yoga med Ullis är verkligen en investering för framtiden! Jag rekommenderar verkligen Ullis och hennes arbete.
Anna-lena Carlsson

Löneadministratör

Ullis arbete går ut på att öka medvetenheten och att vägleda dig till ditt hjärta.

Hennes senaste böcker “Holy F*ck and Sacred Water – the Secret Connections to Everything” och “The Sacred Soul – A Divine Evolution through Time and Space” är här för att göra skillnad i din uppstigningsprocess.

2:47 AM
The Journey Home to My Heart

En rå och sårbar självbiografi om min resa från psykisk sjukdom och depression till ett liv fyllt av lycka och överflöd.

The Sacred Soul
A Divine Evolution through Time and Space

En intressant upptäckt om ursprunget av vår själ och vår själs verkliga syfte.

Holy F*ck and Sacred Water
The Secret Connection to Everything

Du kommer antingen att säga, F*ck YES eller så kommer den att totalt uppröra dig. Eller kanske till och med båda!
Ullis Karlsson - Home

+46 73 6938 449

info@ulliskarlsson.com

Följ Ullis på sociala medier!

X