2024 Retreat;

Yoga, vandring och green food med Ulrika Karlsson

Välkommen till Yoga-retreat med Ulrika Karlsson m.fl.

Ulrika Karlsson är en intuitiv empat med en bakgrund av depression och att vara självmordsbenägen. Ulrika kom till en punkt där hon var tvungen att välja mellan liv och död … där det var Livet självt som valde henne.

Idag delar Ulrika med sig av sina erfarenheter och förkroppsligad visdom från sitt hjärta. Med nästan 30 års erfarenhet av traditionella västerländska och österländska holistiska discipliner arbetar hon som Andlig healer, internationell författare, läsare av Akashiska biblioteket samt Yogalärare/terapeut. Ulrikas arbete tar henne runt i världen, där hon arbetar med män och kvinnor i olika åldrar, från livets alla områden. Hon är en mycket omtyckt och uppskattad Yogalärare, föreläsare samt författare med populära böcker som läses i mer än 17 länder.

Yogan är mjuk, och intuitiv, feminin och väldigt kraftfull, samt anpassas till individen eller gruppens behov. Den passar alla oavsett erfarenhet.

Essensen i Ulrikas arbete är att öka medvetenheten och att vägleda dig
in i ditt hjärta samt att släppa gammalt Karma. En av Ulrikas gåvor är att hjälpa dig att förvandla gammal “inre skit”, din karma, till Hälsa, flöde och frihet, så att du kan vara förenad med den du är på själsnivå.
Ulrikas vision är helt enkelt att bidra till en vackrare, mer medveten och kärleksfull värld.

När: 18 mars 2024 15:00 – 24 mars 2024 12:30
Plats: Casa LarWik, Nerja

Ullis Karlsson - Home

+46 73 6938 449

info@ulliskarlsson.com

Don't miss following Ullis on social media
X