The Sacred Soul – A Divine Evolution through Time and Space

Se mina andra böcker

   

The Sacred Soul – A Divine Evolution through Time and Space

Grattis till att du håller “The Sacred Soul – A Divine Evolution through Time and Space” i dina händer. Du har omedvetet lockat henne till dig och hon har lockat tillbaka. Sacred Soul är gudomligt kanaliserad från akasha-register för oss som är redo att komma ihåg vem vi är på en själslig nivå – och varför vi har kommit till denna planet.

Den här boken handlar om nedgången och uppgången av vår heliga själ. Hon kommer i dessa utmanande tider med en mission att inspirera, hjälpa, hålla utrymme – och kanske till och med utmana dig – i din gudomliga evolution och uppgångsprocess. Vi har alla möjlighet att stiga upp från den tätare tredje dimensionen till heligheten i den femte dimensionen och bortom. För att göra detta måste vi rensa ut de gamla karmiska programmen och börja göra nya val. Den heliga själen ger dig medvetenhet, verktyg och insikter för att vara den du är på en själslig nivå.

En stor del av informationen om den heliga själen har glömts bort eller begravts under lager av omedveten och djup programmering. Sacred Soul är här för att återkräva din helighet och att återaktivera dina inre vilande ljuskoder. Så spänn fast dig, koppla upp dig till ditt hjärta och öppna ditt sinne. Låt resan och minnet börja …

BESTÄLL DIN SIGNERADE BOK NEDAN ELLER KÖP EN BOK VIA

Den heliga själen är som en inre resa för att lära känna sig själv på en ny nivå. Den har inte bara visdom om vem vi är, meningen med livet och vår historia – den belyser också våra program och mörka agendor för kontroll. Kunskapen om Akashic Records är ett fantastiskt verktyg för att rensa upp karma så att vi kan börja transformera vår verklighet och vara fria att leva i en värld som vi skulle vilja se i framtiden! Tack Ullis för denna fantastiska bok!

Tora Z

Författare och podcastvärd för Live the Impossible-showen

Se mina andra böcker

   

Sacred Soul

Order Information

Price: 26,00 €
Price: 0,00 €
Select Shipping

Delivery Information

Name(Required)
✓ Valid number ✕ Invalid number
Address(Required)

Payment Information

Ullis Karlsson - Home

+46 73 6938 449

info@ulliskarlsson.com

Följ Ullis på sociala medier!

X