The Journey Home to my Heart

Se mina andra böcker
 

2:47 AM De röda digitala siffrorna lyser upp mina ögon..

Var är jag? Jag andas in i total panik. Jag kippar efter luft. Jag verkar inte kunna få någon luft alls. Det känns som om jag ska dö…

2:47 AM – The Journey Home to my Heart

Det är en självbiografi som beskriver en djup inre transformationsresa från smärta och förtvivlan till upplysning. Ett nytt liv som leds av hjärtat. Från en mycket sårbar plats bjuder Ullis Karlsson in läsaren att dela hennes bemärkelsesvärda resa. En 11-årig transformation från att känna sig självmordsbenägen till att bli en högt ansedd andlig lärare som delar sitt budskap över hela världen. “Min sexuella och andliga uppvaknande har varit en djupt profound upplevelse på min läkningsresa mot att hämta tillbaka mig själv. En ny stämpel har skapats på varje aspekt av mitt mänskliga och andliga vara – och en helt ny tillvaro har uppstått. Det har gjort det möjligt för min själ att åter ansluta till mitt livs syfte. Det har fullbordat Resan Hem till mitt Hjärta.”

BESTÄLL DIN SIGNERADE BOK NEDAN ELLER KÖP BOKEN VIA

Fantastisk bok på så många sätt. Så modigt av dig att dela ditt liv med sådan råhet och sårbarhet. Hur värdefullt och mycket behövligt det är för andra att ta del av din resa.
Sofia

Se mina andra böcker

 

247 AM

Order Information

Price: 18,00 €
Price: 0,00 €
Select Shipping

Delivery Information

Name(Required)
✓ Valid number ✕ Invalid number
Address(Required)

Payment Information

Ullis Karlsson - Home

+46 73 6938 449

info@ulliskarlsson.com

Följ Ullis på sociala medier!

X