Skräddarsydda Program

Karmarensning i Akashia Biblioteket

Har du hört talas om Akashia Biblioteket? Det är som ”Själens Google” – och allt som du har
varit med, som du kunde ha varit med om – samt ALLT du kommer att vara med om är lagrade
i ditt Akashia Bibliotek.

Denna transformerande och livsomvälvande läsning syftar till att rena och rensa ditt Akashia Bibliotek – en ”restart” helt enkelt – så att du kan vara mer aligned den Du är på Själs nivå.

När du vet var du kommer ifrån, vilka gåvor och utmaningar du har, och vad din unika Själs sanna essens består av – då blir det ju så otroligt mycket lättare att veta vart du är på väg …

En läsning sker på distans och är mellan 7-10 tim lång beroende på informationen som komer igenom ditt Akashia Bibliotek. Du får sen feedback via Zoom samt instruktioner att aktivera din Karma Clearing.

Vem är läsningen för:
  • Du som är nyfiken på din Själs ursprung, dina gåvor och utmaningar
  • Du som är redo att transformera ditt Karma och få en ”restart”
  • Du som är redo för en frekvenshöjning
  • Du som vill finna din sanna essens och ditt unika uttryck
  • Du som känner stress i kropp/Själ/Sinne
  • Du som vill ha mer balans & flöde i livet

Energiutbyte:
Privat: € 444 inkl. moms
Företag: € 667 exkl. moms

Livsförändrande!

Förra veckan fick jag en Soul-avläsning av Ullis Karlsson och jag måste säga “WOW”. Hon hade helt rätt och det hon delade med sig av gjorde så mycket sense. Det är alltid så häftigt när det händer. Det betyder inte nödvändigtvis att det förändrar något i ditt liv… MEN, något annat hände, det var som om jag blev aktiverad och jag hade sådan inspiration att ta åtgärder baserat på det hon hade sagt och vi hade diskuterat. Nu, nästan utan ansträngning, ändrar jag en vana efter den andra – uppgraderar, förskjuter mig för att leva i linje med mitt syfte. Handlingarna kommer från glädje den här gången. Jag vet inte vad hon gjorde, men något magiskt hände !! Tack Ulrika !!
Du är fantastisk!!
Dina Soul-avläsningar är livsförändrande!

Tora Zophia Silverhøj

Livsdesigner, författare och podcastvärd, Danmark.

Mitt liv förändrades helt!

Jag lyssnade på Ulrika i en podcast. Något hon sa träffade verkligen hem hos mig, så jag kontaktade henne. Det var det bästa beslutet jag någonsin tagit. Här är jag, 9 månader efter min Karma-rening, och lever i mitt drömliv. Inte bara vet jag om mina unika gåvor, jag vet också hur jag hanterar mina utmaningar. Nu är jag i samklang med vem jag är på en själslig nivå och hur jag skapar överflöd i mitt liv. Jag är så glad och tacksam! Om du också vill ha en bättre förändring i ditt liv, kontakta Ulrika!

Jennifer

Företagsägare, Sydney, Australien

Välkommen att boka din Karma-reningssession för att ta reda på vem du verkligen är på en själslig nivå!

Ullis Karlsson - Home

+46 73 6938 449

info@ulliskarlsson.com

Följ Ullis på sociala medier!

X