Holy F*ck and Sacred Water: The Secret Connection to Everything

Se mina andra böcker

   

Holy F*ck and Sacred Water: The Secret Connection to Everything

Holy F*ck and Sacred Water: The Secret Connection to Everything är djärvt, självsäkert och politiskt och socialt inkorrekt. Den är gudomligt kanaliserad och präglad med heliga koder.

Den här boken kommer antingen få dig att säga “F*ck YES!” eller så kommer den göra dig arg. Eller kanske till och med båda delarna. Den här boken är inte för gemene man eller kvinna. Den är för en ny generation modiga, passionerade, och nyfikna varelser som vet att de kom till jorden för att göra en skillnad och är redo att agera. Nu har en ny era anlänt, och med det mer förvirring och rädsla än någonsin tidigare. Den här boken aktiverar en väg att släppa det gamla så att vi kan samarbeta och skapa en ny, blomstrande framtid tillsammans. Den innehåller mycket råa och sårbara personliga berättelser, vetenskaplig information, antik visdom, tabute ämnen, och “konspirationsteorier”. Den här boken kan hjälpa dig att förstå vikten av att rena ditt eget vatten och att använda din passionerade eld för att leva ditt sanna potential. Helig jävla och heligt vatten skulle kunna betraktas som en teori av allt. Livet är en multidimensionell resa för att bemästra makt, frihet, och flöde i våra vardagsliv. Vi kan bemästra dessa genom att förena vår inre gnista med heligt vatten. Detta skapar sedan den magiska livskraften inom oss eller vad vi kallar “The Holy F*ck.”

BESTÄLL DIN SIGNERADE BOK NEDAN ELLER KÖP EN BOK VIA

Holy F*ck är en jävla bra bok. Den är rå, ärlig och dyker rakt in i ämnen som är av stor betydelse i mänskliga liv i denna tidpunkt. Men kom ihåg att den endast är för de modiga.
Seram S

Se mina andra böcker

   

Holy F

Order Information

Price: 25,00 €
Price: 0,00 €
Select Shipping

Delivery Information

Name(Required)
✓ Valid number ✕ Invalid number
Address(Required)

Payment Information

Ullis Karlsson - Home

+46 73 6938 449

info@ulliskarlsson.com

Följ Ullis på sociala medier!

X